Welkom op de website van Zorgvervoer Limburg B.V.

Zorgvervoer Limburg is een overkoepelende organisatie van regionale zorgvervoerders cq TX gecertificeerde taxivervoerders in Limburg met zelfstandige vestiginge.

Vestigingen

  • Heerlen / Maastricht
    Zorgvervoer Parkstad
  • Sittard / Geleen
    Zorgvervoer Maasland BV
  • Roermond / Weert / Venlo
    Zorgvervoer Midden-Limburg BV

Gespecialiseerd

Al deze vestigingen zijn gespecialiseerd in zittend ziekenvervoer en met elkaar verbonden door middel van geavanceerde software met betrek­king tot dit vervoer. Dit heeft niet alleen voordelen voor de organisatie maar zeker ook voor U als klant. Wachttijden na behandeling bij uw zorgverlener worden door efficiënte planning tot een minimum (maximaal 10-15 minuten) beperkt.

Zorgverzekeraar

Vervoer voor nagenoeg alle zorgverzekeraars kan vanuit deze vestigingen naar wens van de klant worden georganiseerd en vervolgens –mits toestemming voor vervoer- rechtstreeks worden gedeclareerd bij die betreffende zorgverzekeraar.

Met betrekking tot het eigen risico geldt er voor ziekenvervoer een eigen bijdrage die per kalenderjaar wordt vastgesteld door de overheid. Voor 2022 is deze € 111,- per kalenderjaar. Als er geen toestemming van uw zorgverzekeraar is zijn de vervoerskosten voor eigen rekening.

Buiten het vervoer van en naar zorgverleners in binnen- en buitenland kan ook ander vervoer zoals bijvoorbeeld schoolvervoer, vervoer naar luchthavens enz. door ons worden georganiseerd.

This site is built with CamelFW.